JOBURI MEDICALE

MEDICI STOMATOLOGI

RECRUTĂM MEDICI

STOMATOLOGI (FRANȚA)

Job Selection recrutează Medici Stomatologi cu diferite Specializări, inclusiv proaspăt Absolvenți pentru unul dintre clienții săi din Franța, un Centru Medical cu o vastă rețea de Clinici Stomatologice pe întreg teritoriul Franței, dotate cu echipamente medicale de ultimă generație și care oferă posibilitatea de dezvoltare într-un mediu de lucru profesionist.

BENEFICIILE

PE CARE LE PRIMEȘTI

– După înscrierea la Colegiul Francez de Medicină Dentară pentru obținerea ALP-ului francez, se semnează un Contract (CDI) francez cu o ofertă specială în primele trei luni de activitate:

  • salariu fix garantat (aprox. 3000 € net/lună pentru normă întreagă – 39h/săptămână, 4 săptămâni/lună)
  • cazare gratuită (3 luni)

– Program de formare gratuită și certificată pe parcursul unui an în cadrul Școlii proprii de Stomatologi;

– Ulterior, vi se oferă posibilitatea de a colabora cu clinica în calitate de Medic Dentist Generalist sau Specialist – Salariat (Contract CDI), în schimbul a 30% din încasările pentru tratamentele efectuate direct pentru pacienții clinicii. Veniturile sunt foarte atractive, între 10.000 – 18.000 de euro net lunar, în corelație cu Experiența profesională și Specializarea candidatului.

– Se oferă sprijin logistic din partea companiei pentru relocarea în Franța (inclusiv pentru familie, corelat cu nevoia candidatului).

– Program de lucru de referință: 39 ore/săptămână, 4 săptămâni/lună. Angajatorul oferă flexibilitate asupra programului și implicit asupra programului final, care poate fi agreat în cadrul contractului de muncă, în corelație cu dorința/necesitatea candidatului.

Avantaje: Portofoliu de pacienți asigurat de clinici. Baza de clienți este mare, fidelizată și în creștere – implicit, candidații pot opta și pentru ore suplimentare față de baza de calcul, dacă doresc să își mărească venitul lunar generat în clinică.

UNDE SE AFLĂ

JOBURILE ÎN FRANȚA?

Joburile noastre din domeniul medical se află în diferite locații de pe tot teritoriul Franței pe care le enumerăm mai jos.

Paris

Evry

Marseille

Orléans

Caen

Saint-Etienne

Lyon

Amiens

SPECIALIZĂRI

DISPONIBILE

Trimite-ne CV-ul tău prin formularul de aplicare și specifică-ne pentru ce job din categoriile prezentate, dorești să aplici, iar recrutorii noștri te vor contacta în timpul programului de lucru (Luni – Vineri / 9:00 – 17:00).

  • Endodonțiști
  • Implantologi
  • Ortodonți
  • Parodontologi
  • Pedodontologi
  • *Alte specializări
  • *Proaspeți absolvenți

CANDIDATUL

IDEAL

– Trebuie să dețină o diplomă de doctor în medicină dentară. Sunt acceptați și proaspeții absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară.
– Trebuie să aibă cunoștințe de limba franceză (nivel mediu scris/vorbit – B1)
– Disponibilitatea de a se reloca în Franța, inclusiv cu familia.

FORMULAR

APLICARE JOB

Dacă ai găsit un domeniu care te interesează în lista de mai sus, completează acest formular cu datele tale, specifică jobul dorit iar echipa noastră de recrutare te va suna în timpul programului pentru a discuta toate detaliile aferente.