EVALUARE HR

DE CE

EVALUARE HR?

Fie dorești să angajezi, fie să maximizezi potențialul unui angajat sau a întregii echipe, rapoartele detaliate oferă organizației tale un instrument esențial către progres. Aceste instrumente pot fi utilizate independent sau pot fi integrate în alte sisteme existente pentru optimizarea resurselor umane ale organizației tale.

0
DIMENSIUNI MĂSURATE
0
SOLUȚII PREDEFINITE
0
LIMBI STRĂINE
0
ȚĂRI

EXPERTIZA

NOASTRĂ

Punem la dispoziție soluții de evaluare a resurselor umane cu instrumente complet personalizabile și adaptabile la specificul organizației tale și fiecărui job în parte.

Oferim soluții complete de evaluare, simple de utilizat în toate procesele de resurse umane, începând cu atragerea și selecția candidaților până la dezvoltarea, integrarea și retenția angajaților.

Dezvoltăm evaluări de personal și soluții de managementul talentelor pentru a crește performanța angajaților și a managerilor acestora precum și pentru creșterea productivității forței de muncă;

Oferim soluții complete de evaluare ocupațională fiind vizate toate etapele de management al talentelor, de la selecție și recrutare la training, coaching și managementul performanței.

Evaluările noastre sunt concepute având la bază științele comportamentale și sunt validate continuu de echipe de specialiști, doctori în psihometrică, psihologia muncii și industrial-organizațională.

Ajutăm clienții noștri să câștige un important avantaj competitiv, analizând modul în care gândesc oamenii, preferințele și tendințele naturale, abilitățile cheie și atitudinile manifestate la locul de muncă.

AI NEVOIE DE

MAI MULTE INFORMAȚII?

Dacă acest serviciu ți-a captat atenția, ți-am pus la dispoziție o prezentare în format PDF ce conține toată informația necesară despre serviciul prezentat în această pagină. De la publicul țintă până la etapele procesului și avantajele acestuia, documentul conține exact detaliile de care ai nevoie.

HAI SĂ COLABORĂM

Profită de experiența noastră de peste 25 de ani în servicii corporate human resources.